HEJ

Mitt namn är Karolina Lilliequist, jag är illustratör och designer. Jag har min ateljé i Växjö där jag jobbar med både beställningsuppdrag och egna projekt. 

Det roligaste med att vara illustratör är att knäcka gåtan, att lista ut hur en text eller ett tema kan bli översatt och tolkad till en bild. Jag är nöjd då jag kommit på en underfundig eller oväntad lösning på ett uppdrag samtidigt som jag har en överraskad och belåten kund i andra änden.

Min illustrationsstil är en blandning av kollage och tecknade linjer. Beställare kommer från olika håll; den offentliga sektorn, byråer som i sin tur har uppdragsgivare, kommunikatörer på tidningsredaktioner eller författare själva. Illustrationer jag gör ses i verksamhetsrapporter, inredningsmagasin, utbildningsmaterial, på bokomslag, informationsmaterial och mycket annat.

Hör av dig om du har frågor eller vill samarbeta. Jag ser alltid fram emot nya utmaningar! ---> Skriv en fråga 

Tidigare samarbeten

 

Redaktionell illustration: 

Forskningsmagasinet 1866, Smålandsposten, Elle interiör, Visit, Metro Student, Entré  

Samhällsinformation/offentlig sektor: Region Kronoberg, Kungälvs kommun, Växjö kommun, Västra Götalandsregionen - Kunskapscentrum för Jämlik vård, CVS Centrum för välfärdsstudier, Region Halland

Byråer: Lördag Morgon Media AB, Tremedia i Borås, Duolongon-kommunikations- och designbyrå, RÖD reklambyrå

Konstnärliga uppdrag: Region Kronoberg, Kafe de luxe, Smålandsposten

Medlemskap

Medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum

Vill du beställa illustrationer? 

Ring eller skicka ett mail

© 2020  Karolina Lilliequist